Etsitkö itsellesi harrastusta?

Tule mukaan partioon!

Kärkölän Kärpät etsii toimintaansa mukaan uusia aikuisia ryhmänjohtajia syksyllä aloittaviin/jatkaviin ryhmiin. Uusia johtajia kaivataan ainakin sudenpennuille (7-9-vuotiaat) sekä seikkailijoille (10-12-vuotiaat). Olisitko juuri sinä etsimämme aikuinen, joka haluaisi antaa ajastaan muutaman tunnin viikossa lasten harrastukselle täällä meidän omalla kylällä? Partio on vapaaehtoistyötä, joka mahdollistaa mielekkään harrastuksen lapsille ja nuorille. Aikuisena saat partiosta monipuolisen harrastuksen, jossa saat kokea ja oppia koko ajan uutta.

Aiempaa kokemusta partiosta et tarvitse, sillä saat koulutuksen ja tuen tehtävääsi. Yksin ei ryhmää tarvitse johtaa, sillä saat pariksesi johtajakaverin. Tule rohkeasti mukaan!

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä kaija.koirikivi(a)partio.fi tai sari.liikonen(a)partio.fi