Kärkölän Kärpät ry:n vuosikokous 24.2.21

Kärkölän Kärpät ry:n sääntömääräinen vuosikokous järjestetään keskiviikkona 24.2.21 klo 18.30–20.

Jos osallistujamäärä on pienempi kuin 10, järjestetään kokous turvavälit huomioiden Järvelän seurakuntakeskuksessa (Sammalistontie 1, 16600 Järvelä). Muussa tapauksessa kokous järjestetään etänä Google Meet -sovelluksen välityksellä.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi Kärkölän Kärpät ry:n sääntöjen muuttaminen.

Jotta voimme järjestää kokouksen turvallisesti, kaikki koronaan liittyvät ohjeistukset huomioiden, kokoukseen on ilmoittauduttava etukäteen 19.2.21 mennessä. Ilmoittautua voit tämän linkin kautta Kuksassa.

Kaikille ilmoittautuneille lähetämme viimeistään sunnuntaina 21.2.21 sähköpostitse tarkemmat tiedot kokouksen toteuttamistavasta. Jos kokous järjestetään etänä, lähetämme samalla myös osallistumislinkin sekä ohjeet Google Meet -sovelluksen käyttöön.

Tervetuloa!

Järvelässä 9.2.21

Kärkölän Kärpät ry:n hallitus